top

fasebooktwitterGoogle plus

 

Waadpak en Kleding
Vrijdag 14-12-2018 22:5 Jaap van Leeuwen

Kleding
Wanneer je vist, sta je veel stil of zit je. Hierdoor krijg je het sneller koud. Zorg er in de winter altijd voor dat je warme kleding aan of bij je hebt.

Waadpak
Bij het strandvissen is een waadpak aan te raden wanneer je dieper het water in gaat. Er zijn verschillende soorten waadpakken: pvc, neopreen en ademende pakken. Een ademend pak is het duurst, maar ook het meest comfortabel. Een neopreen is betaalbaar en zit goed strak om je lijf. Een pvc pak is niet aan te raden. Mocht je in het water omvallen, is er een kans dat je pak vol loopt met water en je niet meer op komt.

Hieronder een aantal video's over kleding en waadpakken.
Het testen van een waadpak in een zwembad
waadpakken Met je waadpak te water...
Hoe veilig is een waadpak? - Medewerkers van IMARES zijn vaak te vinden op slikken en platen waar ze monsters nemen voor onderzoek. Heel leuk werk, maar het neemt ook de nodige risico's met zich mee. Want wat gebeurt er nu precies als je met een waadpak te water raakt?
Welk waadpak heb jij
waadpakken Ademend waadpak
Als strand -en garnalenvisser kan je niet zonder een waadpak. Je hebt verschillende soorten waadpakken waar je uit kan kiezen: pvc, neopreen en een ademend waadpak. Voordat ik een waadpak ga kopen, bekijk ik waarvoor ik het ga gebruiken: is dat alleen voor het vissen vanaf het strand met een zeehengel of ook voor het vissen op garnalen met een bordennet of boomkor garnalennet? Ik zelf heb gekozen voor een ademend waadpak omdat ik het ook ga gebruiken voor het vissen op garnaal.....
Informatie
Copyright / Validatie
Valid XHTML 1.0 Transitional      Valide CSS!
© 2012 destrandvisser.nl Alle rechten voorbehouden.
De strandvisser gebruikt Flash Player
Flash Player