Vissen vanaf de pier

Om jou te helpen zijn hier enkele handige tips voor het vissen vanaf de pier, om het meeste uit uw viservaring op de pier te halen. Om zelf deze onderlijn te maken kan je hier klikken. In de video vertel ik je hier meer over.

Tips om gul te vangen vanaf de pier

In deze video vertel ik jou meer over het vissen op gul. De keuze van een onderlijn, haakmaat, aas keuze. Vanaf een havenhoofd kan je ook overdag gul vangen, omdat je hier toch in dieper water staat te vissen.

Vissen op geep met de geepdobber

Een van de belangrijkste tips voor het vissen op de pier om te onthouden is veiligheid eerst, aangezien er meestal meerdere vissers zijn die vissen binnen korte afstand van elkaar uitwerpen en binnenhalen. Zorg ervoor dat u niet in de buurt van een andere visser werpt om te voorkomen dat iemand gewond raakt.

Dit zijn dobbers waarmee je vanaf het strand kan vissen

Vissen met een dobber is een spannende en leuke manier van vissen. In de video vertel ik je ook,hoe de haaklijn op diepte wordt afgestemd

Vissen met het aasnet

Naast zeepieren en zagers als zeeaas, kunnen we ook garnalen, visjes en krabben gebruiken. In Nederland wordt dit aas weinig gebruikt, terwijl het goed zeeaas is om mee te vissen. In deze video vang ik mijn eigen zeeaas voor het vissen met de dobber vanaf het strand.